HUMAN Potentials

Samen met het team van HUMAN potentials ondersteun ik medewerkers doormiddel van bewustzijnsgroei om hun volledige potentie te realiseren

 

Wij geloven niet in een Human Resources alleen. Met HUMAN Potentials bouwen we aan menselijk kapitaal door de maximale potentie en persoonlijk leiderschap van professionals te realiseren. Inclusief het werkklimaat wat daar voor nodig is. Gevolg: minder verzuim, verloop en burn-outs en meer werkgeluk!

 

Brein optimalisatie

Inmiddels hebben hersenwetenschappen aangetoond dat ons brein neuroplastisch en dus trainbaar is. Gedachtenmanagement, stress reductie, ad hoc ontspanning, focus, mentale scherpte, ze zijn allemaal te trainingen. HUMAN Potentials trainingen optimaliseren het gebruik van je brein en zenuwstelsel. Zowel de wetenschappelijke onderbouwing als het opdoen van persoonlijke ervaring waarborgt toepassing vanuit overtuiging. En dat zorgt voor blijvende resultaten. 

 

“De werkplek als een plek voor ontplooiing, als een omgeving om het beste uit jezelf te halen” 

 

Emotionele  intelligentie

De trainingen zijn gebaseerd op het Google Search Inside Yourself en Mindfulness Based Emotional Intelligence methoden. Ze vergroten sociale vaardigheden door toename van zelfbewustzijn, zelfmanagement, empathie en motivatie. Wij bouwen aan emotionele en mentale vitaliteit van professionals. Daarmee vergroten we persoonlijk leiderschap en voeden we duurzame inzetbaarheid, ook in situaties of teams met uitdagingen.

 

Aanpak op maat

De HUMAN Potentials bouwstenen helpen professionals in organisaties te transformeren naar bewuste, vitale en veerkrachtige werknemers. De inzet, volgtijdelijkheid, frequentie en mate van eigen beheer (na train the trainer) of uitbesteden van deze bouwstenen is uniek. Samen met u bepalen we een aanpak op maat. Een aanpak die voor uw organisatie werkt. Daarmee mobiliseren we niet alleen persoonlijke transformaties maar waarborgen we een bewuster werkklimaat dat motiveert.

Vragen over wat HUMAN potentials voor uw onderneming kan betekenen? Stuur vrijblijvend een e-mail naar: femmy.hoorn@humanpotentials.com of neem telefonisch contact op: 06-52301176. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen op www.humanpotentials.com