HET LICHTER LEVEN PROGRAMMA


Met een nieuwe kijk op je wereld

Definitief ongewenste kinderloosheid

Als je definitief ongewenst kinderloos blijft begint er een heel ander proces. Het is een nieuwe fase waarin je veel vragen hebt, onzekerheden ervaart en wat acceptatie vraagt. Dit zijn processen en vragen waar je vaak nog geen antwoorden op hebt. Er zal eerst ruimte moeten komen om jezelf en je omgeving te herzien. Dat is niet iets wat je zomaar even doet.

Je hebt jezelf wellicht geruime tijd ingezet om je kinderwens in vervulling te laten gaan; tijdens deze periode staat je leven als het ware stil. Als je wens dan uiteindelijk niet in vervulling gaat kan dit een flinke impact hebben op jezelf, je relaties en je toekomst. Als je kinderwens onvervuld blijft is dit vaak een onzichtbaar verlies, je gevoelens van rouw zullen dan ook door verschillende fases gaan. Misschien zit je met veel vragen en/of vind je het lastig om naar de toekomst te kijken.Zingeving

Het is heel aannemelijk dat het beeld dat je over je toekomst had niet meer bij je realiteit past. Naast het proces van rouw en acceptatie kan dit onzekerheid brengen en wellicht de vraag, wie ben ik eigenlijk? Hoe ga en kan ik mijn leven een zinvolle invulling geven, nu ik die rol van (biologische)vader/moeder niet ga vervullen?

Dit allemaal is best veel om in je eentje te dragen en om zelf mee aan de gang te gaan. Weet dan dat je er niet alleen (met je partner) voor hoeft te staan!

 

Wat kan je verwachten

Het Lichter leven programma is een volledig transformatief programma dat alle onderdelen omvat die jij nodig hebt. Als ervaringsdeskundige, coach en oud mentor van het Lichter Leven Programma (Volgens de Bridgeman methode) is dit toch wel hét programma dat een echte transformatie teweeg brengt.

Het is programma heeft een holistische benadering. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Het programma bestaat uit meer dan 50 verschillende oefeningen en ervaringen met elementen uit verschillende methodes. Zowel moderne als traditionele methoden, bijvoorbeeld: NLP, Reiki, EFT, Hypnose, Touch of Matrix, Wim Hof methode (ademhaling), Yoga, diverse meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaanse Boeddhisme en werk van diverse leraren (Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn).

Het is een diepgaand programma die alle lagen in balans brengt op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Tijdens het programma krijg je steeds meer inzichten en ontvang je antwoorden op jouw (levens)vraagstukken.

“You can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”

                                                                       – Albert Einstein –

Ik noem het programma een reis. Het is een reis die we samen gaan maken naar: 

Daarnaast werk je aan zelfliefde en leer je je emoties in balans brengen. Je leert je relaties en je liefdesleven verdiepen.

De reis

Je kunt mij zien als jouw reisleider. We maken samen een reis naar de top van jouw berg, jouw mooiste, gelukkigste en zinvolste leven. Het is een intense reis waar we samenwerken in 10 sessies van 2 uur verdeelt over 3 á 4 maanden (frequentie is in overleg).

De bovenstaande tekst heb ik geschreven in de –je- vorm, maar je mag hier ook –jullie- lezen, aangezien ongewenste kinderloosheid beide partners aangaat. Het is dus mogelijk om dit programma samen met je partner te doen en samen te groeien naar jullie mooiste, gelukkigste en zinvolste leven.

Investering

De kosten voor dit unieke programma zijn € 1.699,- incl. BTW (1 persoon). Wil je het programma samen met je partner doen dan zijn de kosten € 3.143,- incl. BTW (2 personen). Eventuele betaling in termijnen is bespreekbaar.

Wil je weten of dit programma iets voor jou is? Plan dan nu geheel vrijblijvend een gratis online kennismakingsgesprek. Klik hier om jouw plek in de agenda (zie homepage) te reserveren. Liever een gratis kennismakingsgesprek op locatie? Stuur dan een e-mail naar: info@femmyhoorn.com of neem telefonisch contact op: 06-52301176. 

Deze praktijk is aangesloten bij de CAT beroepsvereniging en beschikt over een onafhankelijke geschillencommissie.

Ps. Zou je alvast meer willen weten over het tot stand komen van dit unieke programma? Kijk dan voor meer en aanvullende informatie over dit “life changing program” op: https://bridgeman.nl/lichter-leven/