Hypnotherapie

HYPNOSE SUCCESVOL INZETTEN BIJ JE KINDERWENS

Als je voor je kinderwens een medisch traject (IUI/IVF/ICSI) ondergaat dan is dit vaak een pittige tijd. Naast dat het pittig is zijn er wellicht meerdere pogingen nodig voordat je een positieve zwangerschapstest in handen hebt. Naast de fysieke impact is het traject ook een flinke mentale en emotionele belasting.

Tijdens deze periode probeer je zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen zodat er zo min mogelijk in de weg staat en je kansen op een zwangerschap optimaal zijn.

 

Het onderbewustzijn

Uit ervaring weet ik dat je onderbewustzijn een belangrijke rol kan spelen om je kans op een zwangerschap te ondersteunen en zo wellicht te vergroten. Je kunt je onderbewustzijn vergelijken met de harde schijf van een computer. Alle informatie uit je leven wordt daar opgeslagen en in bepaalde situaties, zonder dat je je daar bewust van bent, worden deze actief.

Het is dus mogelijk dat er op onderbewust niveau een blokkade zit. Als je bedenkt dat er tijdens de pubertijd bij veel meisjes benadrukt wordt dat ze voorzichtig moeten zijn en dus vooral niet zwanger mogen worden. Het gebruik van een anticonceptiemiddel is dan ook vaak een logische stap. Misschien heb je ooit zelf wel eens in de stress gezeten omdat je bang was zwanger te zijn. Deze angst of dit stress moment kan zomaar een blokkade in je onderbewuste zijn geworden.

Dit is een van de vele voorbeelden van onverklaarbaar verminderd (on)vruchtbaar die ik in mijn praktijk heb mogen ervaren. Het is dus helemaal niet vreemd dat er een blokkade(s) is ontstaan op het zwanger worden of het ouderschap.

Door het toepassen van hypnose is het mogelijk om deze blokkades in het onderbewustzijn op te lossen en je de kans op een zwangerschap ondersteund of wellicht vergroot.

Naast het oplossen van blokkades kan je ook
werken aan:

 

-Hypos – God van de slaap-                 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE KANSEN OP EEN ZWANGERSCHAP TE OPTIMALISEREN?


Wat houdt hypnose in?

Iedereen maakt dagelijks wel bepaalde vormen van trance mee, en dan kan je denken aan een moment dat je ergens volledig in verdiept was en je even niet in de gaten had dat iemand tegen je aan het praten was? Dan was je even in trance. Je kunt dit vergelijken met de trance tijdens hypnose. Tijdens de hypnose ben je je volledig bewust van wat de hypnotherapeut tegen je zegt. Jij hebt de controle over je eigen proces en wat er gebeurt. 

Tijdens een hypnose trance kom je in contact met het onbewuste, daar wordt je je bewust van oude emoties en oude overtuigingen. Zodra je inzicht krijgt in jouw stuk(ken) dan kan er heling ontstaan, wat weer direct invloed heeft op je leven in het hier en nu. 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Hypnotherapie is een naar binnen gerichte staat van bewustzijn. Het gaat om een staat van bewustzijn waarin je aandacht besteedt aan wat nu voor jou belangrijk is. Het is een innerlijke focus, waarbij het bewuste afgeleid is en ontspannen. Dit geeft dan een opening naar de hulpbronnen van het onderbewustzijn.

 

“allow yourself to see what you don’t allow yourself to see”

Milton H. Erickson –

Gericht en effectief werken, dat doet hypnotherapie! Plan nu geheel vrijblijvend een gratis online kennismakingsgesprek. Klik hier om jouw plek in de agenda (zie homepage) te reserveren. Liever een gratis kennismakingsgesprek op locatie? Stuur dan een e-mail naar: info@femmyhoorn.com of neem telefonisch contact op: 06-52301176.Investering

De kosten voor een hypnose consult zijn € 130,00 incl. BTW (tussen 1,5 en 2 uur per consult). 

Deze praktijk is aangesloten bij de CAT beroepsvereniging en beschikt over een onafhankelijke geschillencommissie. 

 

 

Kinderwens ondersteuning Nederland  

  • Mergelstraat 1
  • 8084 CT ’t Harde
  • Gelderland
  • info@femmyhoorn.com
  • KVK: NL001598725B43
 

 

Openingstijden: Ma t/m vrij – 09:00u – 18:00u (Alleen op afspraak)

Copyright © 2024 Kinderwens ondersteuning Nederland All rights reserved. 

Privacy Policy | Terms & Conditions | FAQ