Hypnotherapie

Hypnose is snel, veilig & effectief

Hypnotherapie

Als geregistreerd hypnotherapeut in Amsterdam combineer ik coaching met hypnotherapie. Hypnotherapie is een zeer krachtige tool waarmee je op een nog diepere laag kunt werken zodat je het probleem meteen bij de bron kunt aanpakken en mag oplossen. Vaak zijn er dan ook maar 1 tot 3 sessies nodig om een probleem op te lossen. Dit is afhankelijk van het probleem waar aan gewerkt wordt.

 

Hypnotherapie inzetten

Er is inmiddels aangetoond dat hypnotherapie effectief wordt ingezet bij een scala aan problemen. Vanuit mijn praktijk ondersteun ik met succes mensen die willen werken aan:

 Fertiliteitsproblemen

 Verwerking bij ongewenste kinderloosheid  

 Verlies- en rouwverwerking

 Burn-out

 Stress gerelateerde klachten

 Angsten (bijvoorbeeld: faalangst of examenangst)

 Gewichtsproblemen

 Slaapproblemen

 

 
                                                                                                             Hypnos – God van de slaap

                                                                                                     

Ben jij er klaar voor nu af te rekenen met jouw saboteur?

Wat houdt hypnose in?

Iedereen maakt dagelijks wel bepaalde vormen van trance mee, en dan kan je denken aan een moment dat je ergens volledig in verdiept was en je even niet in de gaten had dat iemand tegen je aan het praten was? Dan was je even in trance. Je kunt dit vergelijken met de trance tijdens hypnose. Tijdens de hypnose ben je je volledig bewust van wat de hypnotherapeut tegen je zegt. Jij hebt de controle over je eigen proces en wat er gebeurt. 

Tijdens een hypnose trance kom je in contact met het onbewuste, daar wordt je je bewust van oude emoties en oude overtuigingen. Zodra je inzicht krijgt in jouw stuk(ken) dan kan er heling ontstaan, wat weer direct invloed heeft op je leven in het hier en nu. 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Hypnotherapie is een naar binnen gerichte staat van bewustzijn. Het gaat om een staat van bewustzijn waarin je aandacht besteedt aan wat nu voor jou belangrijk is. Het is een innerlijke focus, waarbij het bewuste afgeleid is en ontspannen. Dit geeft dan een opening naar de hulpbronnen van het onderbewustzijn.

 

        “allow yourself to see what you don’t allow yourself to see” – Milton H. Erickson.

 

Gericht en effectief werken, dat doet hypnotherapie! Maak jouw afspraak om meteen aan de slag te gaan: plan afspraak.

 

Investering 

De kosten voor een hypnose consult zijn € 130,00 incl. BTW (tussen 1,5 en 2 uur per consult). 

 

 

“Old ways won’t open new doors